Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη νίκη για την ομάδα χάντμπωλ ανδρών

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών πέτυχε το αντρικό τμήμα χειροσφαίρισης του συλλόγου μας απέναντι στον Α.Ο. Ιωαννίνων με σκορ 26-20.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου, μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, η ομάδα μας με νέα πρόσωπα στην αρχική σύνθεσή της, μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και μέχρι το 15ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ με 3-4.

Στη συνέχεια οι παίκτες μας μετά το time out που ζήτησε ο προπονητής της ομάδος κος Συράκος Παναγιώτης, ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του, ανέβασαν την πίεσή τους στην άμυνα και έφυγαν πολλές φορές στον αιφνιδιασμό στην επίθεση κλείνοντας έτσι το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με διαφορά τριών γκολ (10-7) .

Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου οι παίκτες της ομάδος των Ιωαννίνων εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ομάδος μας και με ένα μικρό ξέσπασμα μείωσαν τη διαφορά στο ένα γκολ στο 35ο λεπτό (11-10).

Οι αλλαγές του προπονητή μας άλλαξαν και πάλι τη ροή του αγώνα μέχρι και το 40ο λεπτό όπου βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ με τρία γκολ διαφορά. Σε εκείνο το λεπτό η ομάδα των Ιωαννίνων είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι υπό τον έλεγχό της, καθώς μετά από δίλεπτες αποβολές η ομάδα μας έμεινε με 4 παίκτες γηπέδου για δύο λεπτά και με 5 παίκτες για 4 λεπτά.

Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, γιατί λειτούργησαν άψογα οι παίκτες μας και μάλιστα σκόραραν 2 τέρματα, με 2 λιγότερους στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή μετά από φοβερές αποκρούσεις του τερματοφύλακά μας.

Έτσι το 50ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα μας να προηγείται στο σκορ με 4 γκολ διαφορά (20-16) και το τέλος του παιχνιδιού να είναι η νικήτρια με 26-20.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας για καθιέρωση στην κατηγορία της Α2 Εθνικής.

Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο και συμπαραστάθηκε στους παίκτες μας και με τις φωνές και τα συνθήματά τους δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, το προπονητικό team και όλοι οι παίκτες μας εκφράζουν τις θερμές τους ευχές στο φυσικοθεραπευτή της ομάδος μας κο Καλφούντζο Κωνσταντίνο για το νέο μέλος της οικογένειάς του, που έφερε στον κόσμο η κόρη του κατά τη διάρκεια της εβδομάδος που μας πέρασε. Να είναι ΓΕΡΟ, ΔΥΝΑΤΟ , και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΠΠΟΥ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου