Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνημα με ισοπαλία…

Σε ένα πολύ συναρπαστικό και δυνατό παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου και μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους, η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 21-21 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας χειροσφαιρίσεως ανδρών Ελλάδος. 

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με ωραίους συνδυασμούς στην επίθεση και με πολύ δυνατή άμυνα, προηγήθηκε στο σκορ στο 10ο λεπτό με 6-4. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Νάουσας ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι, ισοφάρισε το σκορ σε 8-8 στο 20ο λεπτό και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 10-11. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε να είναι εγκλωβισμένη από την άμυνα των φιλοξενούμενων και παρέμεινε πίσω στο σκορ μέχρι το 40ο λεπτό με 14-15. Από εκείνο το λεπτό και μετά οι παίκτες μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και προηγούνταν στο σκορ μέχρι και το 55ο λεπτό σταθερά με δύο γκολ. Από το 21-19 στο 55 μέχρι και το τελικό 21-21 έγιναν πολλά λάθη, βεβιασμένες επιθέσεις και κακή άμυνα που θα μπορούσαν να φέρουν ακόμα και την ήττα για την ομάδα μας αν 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος δεν έπιανε το πέναλτι ο τερματοφύλακας Ράικος.

Ουδέν σχόλιο για την διαιτησία των κυρίων Αβράμη και Τσακανίκα. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, τον φυσικοθεραπευτή μας Κο Καλφούντζο Κωνσταντίνο και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο και στήριξε την προσπάθειά μας.

Επόμενο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδας μας και πάλι εντός έδρας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00 με αντίπαλο τον Α.Ο.Ιωαννίνων. Σας περιμένουμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου