Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

26η Αγωνιστική:Α.ε.λ Καλλονή - Παναιτωλικός 3-1

Μεγάλο πισωγύρισμα η ήττα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την εμφάνιση. Για ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα σπαταλήθηκε το πρώτο ημίχρονο και με την έναρξη του δευτέρου βρεθήκαμε να κυνηγάμε διαφορά τριών γκολ. Εμείς πάντα είμαστε εκεί και στηρίζουμε την ομάδα άσχετα από το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε όμως να μην πούμε πως με τέτοιες εμφανίσεις οι ίδιοι μας οι παίχτες είναι αυτοί που μειώνουν τους εαυτούς και τα όσα μέχρι τώρα έχουν πετύχει. Μακάρι όσα παρακολουθήσαμε να ήταν μια παρένθεση στην καλή εικόνα μας στον Β' γύρο.

Στο αχανές Ο.Α.Κ.Α βρέθηκαν 400-500 περίπου οπαδοί και φίλοι του Παναιτωλικού τόσο από το λεκανοπέδιο της Αττικής όσο και από το Αγρίνιο και τον υπόλοιπο νομό. Ανάμεσα τους και περίπου 30 μέλη του συνδέσμου μας που αψηφώντας το εργάσιμο της ημέρας, τα χιλιόμετρα και τα έξοδα κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι τη καλογρέζα για να υπενθυμίσουν για άλλη μια φορά πως «όπου πας εσύ Αγρίνιο γίνεται».

ΥΓ. Για κάτι τέτοια σας μισεί όλος ο κόσμος, γιατί (εκτός όλων των άλλων) θέλετε ακόμη και απ το πουθενά να δημιουργείτε προβλήματα, γιατί είστε μπάτσοι. Και γιατί ο ρόλος σας ήταν και θα είναι αντικοινωνικός...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου