Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

3ο All Colours Are Beautiful Festival ! !

Το 3ο All Colours Are Beautiful Festival της Αυτόνομης Ζώνης είναι γεγονός & θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 06/07 Ιουλίου. Ένα αυτο-οργανωμένο φεστιβάλ που εναντιώνεται στο φασισμό, σε κάθε είδος ρατσισμού, στη κρατική καταστολή & στους αθλητικούς τρομονόμους, στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, στη χουλιγκανοποζεριά & στην αναίτια & ανεγκέφαλη βία/καφρίλα μεταξύ των οπαδών.

Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 06/07 Ιουλίου στα γηπεδάκια στο άλσος αγ. Χριστοφόρου & θα συμπεριλαμβάνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, προβολές, dj sets από τη de_control, έκθεση/διανομή έντυπου υλικού, μπύρες & σουβλάκια. Τα έσοδα από τις μπύρες & τα σουβλάκια θα διατεθούν για το ταμείο των υπόδικων οπαδών του Παναιτωλικού.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει & τις δυο μέρες στις 17.00. Συμμετοχές για τα τουρνουά θα γίνουν δεκτές μέχρι τη Πέμπτη στις 19.00 (επικοινωνήστε με κάποιο μέλος του group της Αυτόνομης Ζώνης ή μέσω του email του group) & η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το ίδιο βράδυ.

Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου