Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νέο τεύχος Humba

Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος του εντύπου Humba. Το νέο τεύχος συμπεριλαμβάνει για άλλη μια φορά πολλά και άκρως ενδιαφέροντα θέματα.

* Μπεν Γουιλσον, η τραγική ιστορία του 17χρονου μπασκετμπολίστα από το Σικάγο που τρεις σφαίρες δεν τον άφησαν να αγγίξει την κορυφή του αμερικάνικου μπάσκετ.
* Ποια ομάδα του Ισραήλ υποστηρίζουν οι άραβες οπαδοί; Το «παράδοξο» να είσαι άραβας υποστηρικτής της εθνικής ομάδας του Ισραήλ.
*  Καλό ταξίδι «Γιατρέ», Σόκρατες μια σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή και ανθρώπου.
* Αφιέρωμα στη θέση του τερματοφύλακα: Εφηβικές αναμνήσεις, παιδικές εικόνες και ήρωες, τραγικές ιστορίες, αστεία περιστατικά, τερματοφύλακες που λόγω των γενικότερων πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών έμειναν στην ιστορία του ποδοσφαίρου, φιλοσοφικές, κοινωνιολογικές αλλά και αμιγώς ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις για τη θέση του γκολκιπερ.
* ΚΚ Μπάμπι, μια σέρβικη ομάδα από τη Μιτρόβιτσα στο κοσοβάρικο πρωτάθλημα.
* Συνέντευξη με τον Σεμπαστιάν Λουί, συγγραφέα του βιβλίου «Το φαινόμενο των ultras στην Ιταλία» και ερευνητή του κινήματος των ultras στη γείτονα χώρα.
* More than a game, Μίλγοουλ εναντίον Γούεστ Χαμ ή αλλιώς ανατολικό Λονδίνο εναντίον…ανατολικού.
* Έργα και ημέρες του streetballer Εντ «Μπούγκερ» Σμιθ, τα λεπτά όρια μεταξύ μπάσκετ δρόμου, παρανομίας και φυλακής.
* Groundhopping σε Πράγα και Βερολίνο, Σπάρτα Πράγας εναντίον Ζίλινα και Τέννις Μπορούσια εναντίον Χερμσντορφ.   

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διανομή στη πόλη μας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail της Αυτόνομης Ζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου