Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

10η Αγωνιστική Π.α.ο.κ -Παναιτωλικός 3-0

Η αγαπημένη μας ομάδα πολύ κατώτερη των περιστάσεων και παίζοντας από το 6ο λεπτό με παίχτη λιγότερο ηττήθηκε φυσιολογικά με το σχετικά ευρύ 3-0. Στα εξω- αγωνιστικά τώρα όλοι μας περιμέναμε αυτή την εκδρομή. Υπολογίζαμε χωρίς τους «ξενοδόχους» όμως. Και όπου «ξενοδόχοι» η ελληνική αστυνομία η οποία έκοψε την προγραμματισμένη εκδρομή μας ετσιθελικά, φασιστικά και χρησιμοποιώντας γελοίες δικαιολογίες. Αλήθεια, από πότε οι οπαδοί της ομάδας μας έχουμε κόντρα με αυτούς του Π.α.ο.κ?? Άλλη μια εφεύρεση των μπάτσων για να μην επιτρέψουν σε μας όπως και σε άλλες οπαδούς να βλέπουμε τις ομάδες μας. Αξιοπρεπέστατη στάση κράτησε μερίδα των οπαδών της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο σύνδεσμος Ελευθερίου- Κορδελιού ο οποίος σε ανακοίνωση του ανέφερε τα εξής: «Επειδή σαν οπαδούς του ΠΑΟΚ ποτέ δεν μας απασχολούσαν οι απόψεις και οι δικαιολογίες της ελληνικής αστυνομίας, ενημερώνουμε τους οπαδούς του Παναιτωλικού ότι άμα επιθυμούνε να έρθουν στη Τούμπα, μπορούν να απευθυνθούν στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού 1973..». Ευχαριστούμε πολύ τους συγκεκριμένους φίλους του Π.α.ο.κ για τη πρόσκληση τους αν και τελικά δε παραβρεθήκαμε μιας και ο κίνδυνος να μας γυρίσουν πίσω οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής μετά από ένα μεγάλο ταξίδι ήταν ορατός ενώ μερικές δεκάδες από τους οπαδούς του Παναιτωλικού έχουν ήδη δικαστικές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να μη ρισκάρουν πιθανά δεσίματα. Για την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας αλλά και όλων όσων την επικροτούν εξέδωσαν ανακοινώσεις οι σύνδεσμοι μας της Θύρας 6 (Warriors και Guerreros) οι οποίες αναφέρουν τα εξής:

* "Η Μεταπολίτευση τελείωσε… Ζήτω η χούντα"
Με χουντική διαταγή της αστυνομίας απαγορεύτηκε η εκδρομή μας στην Τούμπα. Υπήρχε λέει κίνδυνος επεισοδίων με εμάς και τους Παοκτσήδες!!! Για άλλη μια φορά τα μπατσόνια απέδειξαν ότι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε είναι το μόνο που γνωρίζουν, για να κόβουν εκδρομές, για να κάνουν συλλήψεις, για να βγάζουν όπλα ως άλλοι σερίφηδες. Επαναλαμβάνουμε πως η παρουσία σας στα γήπεδα είναι περιττή. Το γνωρίζουμε πως η άνοδος μας στην Α’ Εθνική έχει ενοχλήσει αλλά το κυανοκίτρινo ποτάμι δεν σταματιέται. Επιφυλασσόμαστε ακόμη και τώρα για την παρουσία μας στο γήπεδο της Τούμπας.
Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS

* «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»
Πλέον οι πάντες βιώνουμε ''μέρες χούντας''. Επιβεβαιώνεται καθημερινά η πολιτική της απαγόρευσης και της καταστολής σε όλα τα επίπεδα. Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές και αποδέκτες της οικοδόμησης ενός αυταρχικού κράτους, αποκομμένου από κάθε κοινωνικό έλεγχο, ενός κράτους που εν τέλει διάκειται εχθρικά απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ ''οτι κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό το παιχνίδι''.' Ένα ''παιχνίδι'' με θιασώτες : κόμματα,πολιτικούς,δημοσιογράφους,αστυνόμους,λαμόγια,διαπλεκόμενα. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεσκεπάσουμε αυτή τη θλιβερή και επικίνδυνη παγίδα για ΟΛΟΥΣ μας.Το ψέυδος τους είναι τόσο γενικευμένο που προκαλεί αηδία. Απαγόρεψαν ''με το έτσι θέλω'' την εκδρομή μας στην Τούμπα χωρις να συντρέχει κάποιος σοβαρός λογος. Δίχως να κρατούν έστω και ένα αληθοφανές πρόσχημα. Νισάφι πια!!! Να γνωρίζουν όλοι απο δω και πέρα πως ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ έιναι εξαγριωμένος και δεν θα αφήσει κανέναν προσκυνημένο γυμνοσάλιαγκα να του στερήσει τα όνειρα, τις εκδρομές, το πάθος για την κυανοκίτρινη ιστορική ομάδα του ΑΓΡΙΝΙΟΥ και της ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Το 1967 η Χούντα των Συνταγματαρχών έκλεισε τις νυχτερινές σχολές που συντηρούσε ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για τα άπορα παιδιά που μάθαιναν γράμματα μέσα στη βαρβαρότητα της εποχής. Εξόρισε και φυλάκισε ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για τα φρονήματα τους και κυνήγησε το σύλλογο επειδή δεν συμπορεύονταν με το πνεύμα της εποχής....Σήμερα στη Χούντα της Δημοκρατίας ξανά τα ίδια : απαγορέυσεις, άδικες συλλήψεις, καταστολή, ανελευθερία, αποχαύνωση....
Καλούμε όλους τους οπαδούς (αλλά και ενεργούς πολίτες) σε εγρήγορση και αφύπνιση.
Υ.Γ: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
GUERREROS ATHENS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου