Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

5η Αγωνιστική Ατρόμητος Περιστερίου-Παναιτωλικός 2-1

Σε ένα ακόμη ματς η διοίκηση της ομάδας μας δεν ζήτησε εισιτήρια ώστε οι οπαδοί της ομάδας να παραβρεθούμε στο γήπεδο και να την στηρίξουμε. Συγκεκριμένα δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος της παε στη συνάντηση αστυνομίας και των παε των δυο ομάδων συνεχίζοντας την απαράδεκτη απόφαση της παε Παναιτωλικός να μην δίνει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Αγρίνιο και να μην παίρνει εισιτήρια εκτός έδρας. Έτσι μόνος δρόμος για να στηρίξουμε τον Παναιτωλικό ήταν να έρθουμε σε συνεννόηση με τους Fentagin οι όποιοι εκδήλωσαν στην πράξη και με το παραπάνω αυτό που λέμε οπαδική αλληλεγγύη .Η βοήθεια τους ήταν καταλυτική από την προσέλευση μας στο γήπεδο, μέχρι το να πάρουμε εισιτήρια, να βάλουμε τα πανιά μας στο γήπεδο, περνώντας τα από τους κομπλεξικούς μπάτσους. Όλα αυτά σε αντίθεση με την παε η οποία σε επικοινωνία με την αστυνομία το πρωί της μέρας του ματς τόνισε ότι οι οπαδοί του Παναιτωλικού που θα βρεθούν στο Περιστέρι τη μέρα του παιχνιδιού δεν έχουν καμιά σχέση με την παε και αυτή δε φέρει καμία ευθύνη για αυτούς, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ μας θέλει στο πλάι της ομάδας….
Μετά απ΄όλα αυτά το αγωνιστικό σίγουρα περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς και η ήττα με 2-1, ενώ να σημειώσουμε ότι στη λήξη του ματς ακούστηκε διαδοχικά και από τις δυο κερκίδες το «λευτεριά στους οπαδούς». Μετά τη λήξη του αγώνα και καθώς αποχωρούσαμε από το γήπεδο, οπαδοί της ομάδας μας διαπληκτίστηκαν λεκτικά με μέλος του δ.σ. της παε για το θέμα των εισιτηρίων με το εν λόγω μέλος της παε φανερά αιφνιδιασμένο και χωρίς απαντήσεις, ενώ μέσα στη σύγχυση του, έπαιξε και την κασέτα περί κουκούλας, την στιγμή μάλιστα που όλοι οι συνδιαλεγόμενοι είχαν φανερά τα πρόσωπα τους, προκαλώντας γέλιο σε όλους. Για την ιστορία στη κερκίδα βρέθηκαν περίπου 150 οπαδοί της ομάδας μας ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι από άλλες θύρες του γηπέδου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Fentagin, σίγουρα δεν είναι αρκετό και έτσι περιμένουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο 2ο γύρο.

1 σχόλιο:

  1. ena megalo bravo stous opadous tou atromitou k sigekrimena stous fentagin.osw geia tn pae panetolikos pou dn zitise eisitiria k dn feroun kamia apolitos efthini wpos aneferan na pane na gamithoune...panetolikos antinazi gate 6...

    ΑπάντησηΔιαγραφή