Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

2η Αγωνιστική Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-1

Επιστροφή στην α εθνική (πιο γνωστή πλέον σαν σούπερ κλίκα ) για τον Παναιτωλικό μετά από 34 χρόνια. Πρεμιέρα (μιας και το 1ο παιχνίδι της ομάδας μας είχε αναβληθεί) σε ένα πρωτάθλημα παρωδία, με φόντο στημένα παιχνίδια, εκατομμύρια ευρώ (σε περίοδο κρίσης κιόλας!), μαφιόζους της νύχτας, παράγοντες, κασέτες, δημοσιογραφίσκους και χίλια δυο ακόμη πράγματα που μας ξενερώνουν και δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο που αγαπάμε.
Μέσα σε όλα αυτά η γελοία ανακοίνωση της παε παραμονές του αγώνα που ανάμεσα στα άλλα ανέφερα και τα εξής: «Απαγορεύεται επίσης ΑΥΣΤΗΡΑ η προσέλευσή στο γήπεδο κατά ομάδες (πορείες φιλάθλων κ.α.)». Δεν ξέρουμε τι σκατά σκεπτόνταν όταν το έγραφαν αλλά καλά θα κάνει η παε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο του Παναιτωλικού, πριν αναγκαστεί ο κόσμος να το κάνει. Βέβαια για εισιτήρια σε οπαδούς του Πανιωνίου και κατά συνέπεια εισιτήρια για εμάς στον αγώνα του 2ου γύρου ούτε λόγος .Το μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι εδώ και δεν πρέπει να αφήσει ευρώ να πάει χαμένο. Όλα αυτά ναι μεν μας ξενέρωσαν από τη μια, αλλά από την άλλη η προσμονή του κόσμου ήταν τεράστια για να δούμε τον Παναί στην α εθνική αλλά και για να εγκαινιάσουμε το νέο μας πέταλο όπου πήραμε θέση και το κάναμε με μια πολύ καλή κερκίδα παρά την ήττα της ομάδας στην οποία έβαλε το χεράκι του και ο ρέφερι του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τις περισσότερες από αυτές να δημιουργούνται από τους παίχτες της δικής μας ομάδας που ήταν πολύ άτυχη στη τελική προσπάθεια.
Τέλος να σημειώσουμε τη γραφική επιλογή της διοίκησης να βάλει την φιλαρμονική να παρελάσει εντός του αγωνιστικού χώρου, θέαμα πραγματικά γελοίο, καθώς και τους πολυάριθμους μπάτσους, θέαμα που μας ξένισε…Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 6000 κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου