Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

34η Αγωνιστική: Ηλιούπολη- Παναιτωλικός 2-3

Ο Παναιτωλικός έκανε αυτό που έπρεπε και κέρδισε την ηλιούπολη απογοητεύοντας τους λιγοστούς οπαδούς της που εδώ και καιρό ευελπιστούσαν να κερδίσουν και να στερήσουν από την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όχι μόνο δεν το κατάφεραν αλλά η ομάδα μας πανηγύρισε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΄Β εθνικής μέσα στην έδρα τους, κερδίζοντας πιο χαλαρά από ότι φανερώνει το τελικό σκορ. Με αυτό τον τρόπο δόθηκε το έναυσμα για ένα νέο ξέφρενο πανηγύρι που ξεκίνησε ξανά από τη γέφυρα στο Αντίρριο και κορυφώθηκε στη πόλη μας, τόσο στο γήπεδο της ομάδας μας όσο και στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας. Χαρακτηριστική η σκηνή της υποδοχής της αποστολής της ομάδας στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι παίχτες έχουν ανεβεί στην οροφή του λεωφορείου και φωνάζουν συνθήματα χρησιμοποιώντας τη ντουντούκα των οργανωμένων. Φυσικά και για άλλο ένα βράδυ στήθηκε ολόκληρο πανηγύρι σε ολόκληρη τη πόλη.

Για άλλη μια φορά οι «οπαδοί» της ηλιούπολης επιδόθηκαν σε αστείες, «απειλητικές» και «αποφασιστικές» ανακοινώσεις, όπως άλλωστε είχαν κάνει και στο παιχνίδι του 1ου γύρου με ανάλογη ανακοίνωση σχετική με τη τότε επικείμενη εκδρομή τους στο Αγρίνιο που δεν πραγματοποίηθηκε.

Το παιχνίδι- φιέστα με το πανιώνιο και τα «σόου» με τα ελικόπτερα και τις λοιπές βλακείες καλύτερα να μη το σχολιάσουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου