Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Editorial

Η Αυτόνομη Ζώνη είναι ένα έντυπο δρόμου τοπικού κυρίως χαρακτήρα που εκδίδεται μη περιοδικά στο Αγρίνιο, διανέμεται από χέρι σε χέρι & δεν έχει αντίτιμο.


Σκοπός του εντύπου είναι η αυτοοργάνωση των οπαδών της τοπικής ομάδας της πόλης μας (αλλά & των οπαδών της πόλης μας που επέλεξαν να υποστηρίζουν άλλες ομάδες) μακριά τόσο από τα καλούπια που έχουν σμιλέψει οι ΠΑΕ, οι αθλητικοί φορείς & άρχοντες με τους νόμους τους & το μοντέρνο ποδόσφαιρο (που αποτελεί δημιούργημα όλων των προηγούμενων) όσο & από τις άνευ λόγου & αιτίας καφρίλες & ψευτό-τσαμπουκάδες μεταξύ των οπαδών. Βασική προυπόθεση για κάτι τέτοιο είναι η επίτευξη ενός κλίματος αλληλεγγύης αλλά & αλληλοσεβασμού μεταξύ των οπαδών.

Επειδή όμως το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση αυτοσκοπό στη ζωή μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ανέντακτη πολιτικό/κοινωνική κατεύθυνση αλλά & μια μουσικό/πολιτιστική χροιά σε αυτό το νέο εντυπάκι.

2 σχόλια:

  1. καλή αρχη αδέλφια!
    Η Αυτονομη ζωνη ας αποτέλεσει μια νέα κατασταση στο οπάδικο ριζοσπαστικό χώρο του αγρινιου! Γιατι αρκετα ανεχτήκαμε αυτους που θεωρουν τους οπαδους προεκταση των μικροσυμφερόντων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κουράγια...

    Είμαστε όχι απλώς δίπλα σας,αλλά μέσα από εσάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή